Auto ziņas Atsauksmes Pārbaudes braucieni Auto jaunumi Video ziņas Interesanti raksti

Nepareiza autostāvvieta

  |
28.02.2023
/ Skati: 1232
Arvien retāk lielpilsētu autovadītāji izmanto maksas vietņu pakalpojumus, meklējot savām automašīnām alternatīvas vietas uz ietvēm, zālieniem un, protams, sabiedriskā transporta joslās.

GAI darbinieki nesteidzas izrakstīt sodus par šādu stāvēšanu, kā rezultātā trolejbusu vadītājus īpaši ietekmē šoferu negodprātīga rīcība. Viņi ir spiesti izlaist un uzņemt pasažierus tieši brauktuves vidū. Kamēr autobraucēji autobusu pieturu teritorijā jūtas ērti, pilsētas varas iestādes beidzot pārliecinājušās par evakuatoru atgriešanās nepieciešamību Kijevas ielās, vienlaikus norādot, ka aizliegtā vietā atstāto automašīnu piespiedu pārvietošana tiks veikta tikai inspektora klātbūtnē. Videoreģistrators šādā situācijā palīdzēs fiksēt visu notiekošo un pasargāt sevi no prettiesiskām darbībām.Ārvalstu prakse liecina, ka lielie sodi uz autovadītājiem atstāj daudz lielāku iespaidu nekā transportlīdzekļa īslaicīgas konfiskācijas draudi. Piemēram, autostāvvieta pie autobusa pieturas kādā Eiropas galvaspilsētā pārdrošniekam izmaksās gandrīz simts eiro. Pat kaimiņos Krievijā šāds prieks maksās piecsimt rubļu. Ukrainas amatpersonas paralēli draudiem par evakuatoru atgriešanu mēģina risināt sarunas ar automašīnu īpašniekiem.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Populārākais

Gada auto 2011 - Subaru WRX STI

Gada auto 2011 - Subaru WRX STI
Visas Ukrainas kampaņa "Gada auto 2011" ir nonākusi pie sava loģiskā noslēguma.

Ātra un dinamiska Voyah Free ar Maserati izskatu

Ātra un dinamiska Voyah Free ar Maserati izskatu
Ķīniešu krosovera izskata izstrāde tika veikta sadarbībā ar itāļu māksliniekiem no "Italdesign Giugiaro", kuru rokas spēja sasniegt luksusa stilu Maserati tēlā. Ir atpazīstams hromētais režģis, kas pārklāts ar vertikālām svītrām, un otrādi apgriezts bagāžnieka pjedestāls — kaut kas starp Maserati un Porsche Cayenne, pateicoties plašajai aizmugures optikai visā automašīnas virsbūves horizontālajā daļā.

Pārskats par SUV Honda CR-V

Pārskats par SUV Honda CR-V
Uzņēmums Honda jau sen ir ierakstījis savu vārdu autobūves vēsturē, un tā modeļi ir arvien pieprasītāki visā pasaulē. Šajā pārskatā mēs pievērsīsimies Honda CR-V modelim, kas ir jaunās paaudzes krosovers, ko pārstāv perfekts tehniskais aprīkojums un ļoti patīkams dizains.
banner2