Auto ziņas Atsauksmes Pārbaudes braucieni Auto jaunumi Video ziņas Interesanti raksti

Televizoru ražotāju Skywell ET5 elektriskā SUV testa brauciens

  |
10.03.2023
/ Skati: 1196

Jaunizgatavotā Skywell ET5 krosovera testa brauciens tika veikts kalnainā apvidū ar stāvu reljefu, kas ļauj pareizi pārbaudīt šasiju, kā arī akumulatoru slodzi. Testu laikā automašīnai izdevās demonstrēt labus rezultātus attiecībā pret deklarēto realitāti. Ražotājs sola 400 kilometrus, kas ir identisks aizmugures piedziņas VW ID.3 ar akumulatora ietilpību 72 kWh.

Braucot mierīgi taisnā līnijā, elektromobilis jūtas pārliecināts un nerada satraukuma sajūtu par attālumu, ko nevar teikt par kāpumu. Akumulators izdevās izlādēties par trešdaļu ātrāk nekā iepriekš borta datora uzrādītie dati, un atgriešanās nobraucienā tika iztērēti tikai 30 km, nevis aptuveni 68.


Skywell ET5 ir kompakts piecvietīgs televizoru ražotāja krosovers, kas automātiski novērš elektronikas veiktspējas problēmas – elektroierīču optimizācija ir labā līmenī. Salons priecēja ar praktisko un tehnoloģisko funkcionalitāti, kuras ērtai braukšanai ir pietiekami.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Populārākais

Pasažieris Renault Kangoo tika izlaists

Pasažieris Renault Kangoo tika izlaists
Jaunais pasažieris Renault Kangoo nonāca masveida ražošanā. Automašīna lepojas ar labu tehnisko aprīkojumu, kā arī ar jaunu ietilpīgu salonu, kas kļuvis ērtāks. Renault Kangoo kravas modelis Eiropā tiek pārdots ļoti labi, un uz šī fona franči savlaicīgi sagatavoja savu pasažieru kolēģi.

Subaru Outback pieejams Eiropas tirgū

Subaru Outback pieejams Eiropas tirgū
Eiropā sākās Subaru Outback pārdošana, kas maksā aptuveni 41 tūkstošus eiro. Automašīna ir universāls un ir ideāls kā praktisks ģimenes modelis.

Stāsts par BMW 8. sēriju

Stāsts par BMW 8. sēriju
Daudziem BMW pazinējiem ir ideja par visām viņu iecienītākajām rūpēm un viņi var no galvas atcerēties katru ķermeņa tipu trešajā vai piektajā sērijā kopš 1980. gadiem. Tomēr pat stingrajiem ekspertiem nav ne jausmas par noslēpumaino astoto sēriju, kas tika prezentēta tikai ar vienu automašīnu. Tālāk mēs aizpildīsim šo trūkumu jūsu zināšanās un pastāstīsim vairāk par BMW 8. sēriju.
banner2