Auto ziņas Atsauksmes Pārbaudes braucieni Auto jaunumi Video ziņas Interesanti raksti

Vairāk dāvanu no Hyundai

  |
29.12.2022
/ Skati: 1378
Ziemassvētku brīvdienu priekšvakarā Hyundai Motors Ukraine nolēma savus klientus iepriecināt ar patīkamām dāvanām. Tagad kļuvis vēl vienkāršāk kļūt par īpašnieku vienam no zīmola populārākajiem auto – gandrīz visā modeļu klāstā ir īpaši cenu piedāvājumi.

Populāro Hyundai Getz maksimālajā komplektācijā varat iegādāties par 117 900 grivnām, un Hyundai Tucson pilnpiedziņas SUV ir par 10 000 lētāks nekā parasti. Stilīgās Hyundai Sonata jaunākās modifikācijas izmaksas tagad ir no divsimt tūkstošu grivnu.Akcija būs spēkā līdz gada beigām, ja vien automašīnas ar atlaidēm netiks izpārdotas agrāk. Šobrīd Hyundai Motors Ukraine dīleru tīklā ir pārstāvēti 18 zīmola modeļi, un nākamgad pircējus gaida virkne jaunu produktu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Populārākais

Nissan Extreme konceptauto

Nissan Extreme konceptauto
Sanpaulu starptautiskajā autoizstādē notika oficiālā jaunā Nissan demonstrācija. Šis jaunums ir specializēts Brazīlijas tirgum.Zem šikā Nissan Extrem koncepta pārsega atrodas 1,6

Ir zināms, kāds būs Ford Tourneo Courier 2024 pārdošanas sākumā

Ir zināms, kāds būs Ford Tourneo Courier 2024 pārdošanas sākumā
Pēc kravas Transit Courier amerikāņi iepazīstināja ar 2024. gada Ford Tourneo Courier pasažieru furgona izlaiduma versiju, kas līdzīgi būs aprīkots gan ar benzīna, gan elektrodzinēju. Neskatoties uz “papēža” ārējo līdzību ar kravas interpretāciju, atšķirības ir gan ārējā, gan iekšējā apdare.

Gada beigās gaidāms krosovers Volkswagen Taigo

Gada beigās gaidāms krosovers Volkswagen Taigo
Jaunais kompaktais krosovers Volkswagen Taigo gaidāms līdz šī gada beigām. Modelim ir daudz kopīga ar jau tirgū esošajiem Taigun un Bentayga, taču tam ir harizmātiskāks dizains un interesants tehniskais aprīkojums. Iepriekšēja pasūtīšana automašīnai jāsāk rudens sākumā.
banner2