Auto ziņas Atsauksmes Pārbaudes braucieni Auto jaunumi Video ziņas Interesanti raksti

Ir zināms, kāds būs Ford Tourneo Courier 2024 pārdošanas sākumā

  |
02.08.2023
/ Skati: 1224

Pēc kravas Transit Courier amerikāņi iepazīstināja ar 2024. gada Ford Tourneo Courier pasažieru furgona izlaiduma versiju, kas līdzīgi būs aprīkots gan ar benzīna, gan elektrodzinēju. Neskatoties uz “papēža” ārējo līdzību ar kravas interpretāciju, atšķirības ir gan ārējā, gan iekšējā apdare.

Ražotājs nolēma dalīties ar elektromobili ar modernāku multimediju, platekrāna funkcionalitāti un ērtu virtuālo paneļa sistēmu. Tehniskā daļa joprojām sastāv no viena elektromotora 136 zirgspēkiem, kas atrodas uz automašīnas priekšējās ass. Videi draudzīgās versijas maksimālais ātrums sasniedz 145 km/h.


Savukārt benzīna iekšdedzes dzinējam ir pieteikti 125 ZS uz litru "Ecoboost" dzinēja ar manuālo vai robotizēto ātrumkārbu ar diviem sajūgiem. Pamata komplektācijā par papildus samaksu var uzstādīt kruīza kontroli, "aklo" zonu uzraudzību, automatizētu tālās gaismas optiku, zīmju atpazīšanu un elektronisko palīgu komplektu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Populārākais

Subaru attīstības vēsture

Subaru attīstības vēsture
Subaru ir japāņu vieglo automašīnu ražotājs, kas izcēlās 90. gadu sākumā. Tieši šajā periodā šīs markas automašīnas pārpludināja Eiropas un Amerikas tirgus, un viņi sāka runāt par Japānas automobiļu rūpniecību visā pasaulē. Šajā rakstā galvenā uzmanība tiks pievērsta šī uzņēmuma attīstības vēsturei, kā arī tā kāpumiem un kritumiem.

Volkswagen Transporter furgona vēsture

Volkswagen Transporter furgona vēsture
Pasaulslavenajam Volkswagen Transporter furgonam ir ārkārtīgi interesanta vēsture. Modelis ir parādījies ļoti daudzās filmās, un tas bija arī daudzos Eiropas, Amerikas un Austrālijas šoferos, kā rezultātā tas ieguva kulta statusu. Šajā rakstā mēs jums pastāstīsim par šī furgona vēsturi, kā arī pieminēsim tā mūsdienu iemiesojumu.

Mercedes parādīja atjaunināto salona EQS

Mercedes parādīja atjaunināto salona EQS
Izskatās, ka gaismas interjera mode atkal ir atgriezusies. Par to liecina nesen parādītais pavisam jaunā Mercedes EQS salons, kas izgatavots gaišās krāsās un spīd ar tehnisko aprīkojumu un modernām iespējām. Kopumā vācieši beidzot ir noklasificējuši ilgi gaidītā jaunuma salonu, kuru mēs ātri pārdzīvosim šajā improvizētajā apskatā.
banner2