Auto ziņas Atsauksmes Pārbaudes braucieni Auto jaunumi Video ziņas Interesanti raksti

Gada auto 2011 - Subaru WRX STI

  |
14.12.2022
/ Skati: 1234

Visas Ukrainas kampaņa "Gada auto 2011" ir nonākusi pie sava loģiskā noslēguma.

Šoreiz konkursā bija iekļautas pat 16 nominācijas. Uzvarētāji katrā no tiem tika noteikti pēc tautas balsojuma un kvalificētu auto žurnālistu slēdzieniem.

Tātad jaunās paaudzes Hyundai Sonata sedans saņēma gada galveno auto balvu.Mazajā klasē žūrija deva priekšroku Skoda Fabia. Kompaktklasē par līderi kļuva francūzis Renault Fluence. Zviedru biznesa sportists Volvo S60 saņēma balvu par labāko "vidējās klases automašīnu". Biznesa klase vadīja BMW 5. sēriju. Luksusa kategoriju iekaroja Audi A8. Starp krosoveriem izcēlās Kia Sportage, starp SUV - Volkswagen Touareg. No tās pašas markas VW Multivan kļuva par labāko mikroautobusu klasē. Par labāko pikapu tika izvēlēts Nissan Navara. Līderis starp komunālajiem automobiļiem atkal ir Volkswagen ar Caddy modeli. Par titula "labākā kupeja" nesēju kļuva Mercedes-Benz SLS. Labāk nekā citi apvienoja Renault Duster cenu un kvalitāti. Dizaina izcilais Peugeot RCZ. Hibrīds numur viens Toyota Prius.

  Labākais sporta auto Subaru WRX STI. Šogad kampaņai kopumā pievienojās astoņdesmit astoņi konkursanti, kas aprīkoti ar automātisko pārnesumkārbu vai automātu bez starpības. Salīdzinot ar nestabilajiem aizvadītajiem gadiem, šis skaitlis ir sava veida rekords. Automobiļu eksperti norāda, ka vietējais tirgus jau ir pārvarējis krituma dibenu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Populārākais

Subaru attīstības vēsture

Subaru attīstības vēsture
Subaru ir japāņu vieglo automašīnu ražotājs, kas izcēlās 90. gadu sākumā. Tieši šajā periodā šīs markas automašīnas pārpludināja Eiropas un Amerikas tirgus, un viņi sāka runāt par Japānas automobiļu rūpniecību visā pasaulē. Šajā rakstā galvenā uzmanība tiks pievērsta šī uzņēmuma attīstības vēsturei, kā arī tā kāpumiem un kritumiem.

Infiniti Q70 tiek atsaukts dzenskrūves vārpstas dēļ

Infiniti Q70 tiek atsaukts dzenskrūves vārpstas dēļ
Infiniti Q70 ir pakļauti spēcīgai atsaukšanai nopietnu dzenskrūves vārpstas problēmu dēļ. Un, lai gan kopējais automašīnu skaits ar bojātu daļu ir mazs - tikai 36 gabali, šīs darbības traucējumu līmenis ir patiešām nopietns. Kopumā parunāsim par visu sīkāk.

Vai ir iespējams salabot auto vējstiklu vai arī tas ir jāmaina?

Vai ir iespējams salabot auto vējstiklu vai arī tas ir jāmaina?
Iespēja salabot vējstiklu ir atkarīga no bojājuma veida un apjoma. Ja jums ir akmens uzsitumi, vai plaisas, kuru garums nepārsniedz 30 cm, tad stiklu var salabot, izmantojot īpašu līdzekli, kas aizpilda defektu un atjauno stikla caurspīdīgumu un izturību. Stikla remonts ir lētāks un ātrāks nekā tā nomaiņa un nav nepieciešams demontēt stiklu no auto.
banner2