Auto ziņas Atsauksmes Pārbaudes braucieni Auto jaunumi Video ziņas Interesanti raksti

Nissan Extreme konceptauto

  |
09.02.2023
/ Skati: 1185
Sanpaulu starptautiskajā autoizstādē notika oficiālā jaunā Nissan demonstrācija. Šis jaunums ir specializēts Brazīlijas tirgum.Zem šikā Nissan Extrem koncepta pārsega atrodas 1,6 litru DIG-T benzīna turbodzinējs, kura jauda ir 188 ZS. Ar. ar pārsteidzošu griezes momentu 240 Nm.Pēc pircēja pieprasījuma auto var aprīkot vai nu ar aizmugurējo vai visu riteņu piedziņu.

Un tagad sāksim aplūkot ārējo dizainu: Nissan raksturīgais režģis, LED priekšējie lukturi, 12 collu vieglmetāla diski un izplūdes caurule, kas atrodas aizmugurējā bufera centrā. Taču diemžēl Japānas pārstāvji nolēma nereklamēt automašīnas interjeru. auto, taču paskaidroja, ka sēdekļu izvietojums ir 2 + 2 un ir arī vieta bagāžas pārvadāšanai, kas ir svarīga un ir nepieciešams elements, piemēram, ģimenes auto.Kā stāsta Nissan koncerna vadītāji, tur vēl nav pieņemts galīgais lēmums par šī modeļa sērijveida ražošanu, taču lielākā daļa krosovera stila elementu tiks izmantoti nākamajos Nissan modeļos.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Populārākais

Gada beigās gaidāms krosovers Volkswagen Taigo

Gada beigās gaidāms krosovers Volkswagen Taigo
Jaunais kompaktais krosovers Volkswagen Taigo gaidāms līdz šī gada beigām. Modelim ir daudz kopīga ar jau tirgū esošajiem Taigun un Bentayga, taču tam ir harizmātiskāks dizains un interesants tehniskais aprīkojums. Iepriekšēja pasūtīšana automašīnai jāsāk rudens sākumā.

Ātra un dinamiska Voyah Free ar Maserati izskatu

Ātra un dinamiska Voyah Free ar Maserati izskatu
Ķīniešu krosovera izskata izstrāde tika veikta sadarbībā ar itāļu māksliniekiem no "Italdesign Giugiaro", kuru rokas spēja sasniegt luksusa stilu Maserati tēlā. Ir atpazīstams hromētais režģis, kas pārklāts ar vertikālām svītrām, un otrādi apgriezts bagāžnieka pjedestāls — kaut kas starp Maserati un Porsche Cayenne, pateicoties plašajai aizmugures optikai visā automašīnas virsbūves horizontālajā daļā.

Subaru Outback pieejams Eiropas tirgū

Subaru Outback pieejams Eiropas tirgū
Eiropā sākās Subaru Outback pārdošana, kas maksā aptuveni 41 tūkstošus eiro. Automašīna ir universāls un ir ideāls kā praktisks ģimenes modelis.
banner2