Auto ziņas Atsauksmes Pārbaudes braucieni Auto jaunumi Video ziņas Interesanti raksti

Vai ir iespējams salabot auto vējstiklu vai arī tas ir jāmaina?

  |
13.12.2023
/ Skati: 1135
Iespēja salabot vējstiklu ir atkarīga no bojājuma veida un apjoma. Ja jums ir akmens uzsitumi, vai plaisas, kuru garums nepārsniedz 30 cm, tad stiklu var salabot, izmantojot īpašu līdzekli, kas aizpilda defektu un atjauno stikla caurspīdīgumu un izturību. Stikla remonts ir lētāks un ātrāks nekā tā nomaiņa un nav nepieciešams demontēt stiklu no auto.

Tomēr, ja jums ir šādi bojājumu veidi, stikls ir jānomaina:

     Plaisas, kas garākas par 30 cm vai uzsitums platāks par 5 mm.
     Plaisas, kas ietekmē stikla malas vai atrodas vadītāja redzamības laukā.
     Plaisas, kas stiepjas no vienas stikla malas līdz otrai.
     Plaisas, kas krustojas viena ar otru.
     Plaisas, kas rodas trieciena rezultātā uz stikla iekšējo virsmu.
Dziļi skrāpējumi, kuri ietekmē redzamību.
Balti plankumi, kas rodas laminēta stikla slāņiem atdaloties vienam no otra.
     

Stikla nomaiņai ir nepieciešama sarežģītāka un dārgāka procedūra, kas ietver stikla noņemšanu, vecās līmes noņemšanu, jaunā stikla sagatavošanu un uzstādīšanu, izmantojot īpašu līmi. Stikla nomaiņa nodrošina vadītājam pilnīgu drošību un redzamību.

Rīgā var sazināties ar SIA StikluMeistars.lv zvanot 29638531, kas palīdzēs ar auto stiklu remontu vai nomaiņu.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Populārākais

Infiniti Q70 tiek atsaukts dzenskrūves vārpstas dēļ

Infiniti Q70 tiek atsaukts dzenskrūves vārpstas dēļ
Infiniti Q70 ir pakļauti spēcīgai atsaukšanai nopietnu dzenskrūves vārpstas problēmu dēļ. Un, lai gan kopējais automašīnu skaits ar bojātu daļu ir mazs - tikai 36 gabali, šīs darbības traucējumu līmenis ir patiešām nopietns. Kopumā parunāsim par visu sīkāk.

Mercedes parādīja atjaunināto salona EQS

Mercedes parādīja atjaunināto salona EQS
Izskatās, ka gaismas interjera mode atkal ir atgriezusies. Par to liecina nesen parādītais pavisam jaunā Mercedes EQS salons, kas izgatavots gaišās krāsās un spīd ar tehnisko aprīkojumu un modernām iespējām. Kopumā vācieši beidzot ir noklasificējuši ilgi gaidītā jaunuma salonu, kuru mēs ātri pārdzīvosim šajā improvizētajā apskatā.

Pārskats par SUV Honda CR-V

Pārskats par SUV Honda CR-V
Uzņēmums Honda jau sen ir ierakstījis savu vārdu autobūves vēsturē, un tā modeļi ir arvien pieprasītāki visā pasaulē. Šajā pārskatā mēs pievērsīsimies Honda CR-V modelim, kas ir jaunās paaudzes krosovers, ko pārstāv perfekts tehniskais aprīkojums un ļoti patīkams dizains.
banner2