Auto ziņas Atsauksmes Pārbaudes braucieni Auto jaunumi Video ziņas Interesanti raksti

Mūsdienīgs elektriskais krosovers Li L9 ar iespaidīgu diapazonu

  |
04.04.2023
/ Skati: 1213

Li Xiang krosovers Li L9 ir lielisks ģimenes auto, kas var lepoties ar vairāk nekā 1000 kilometru nobraukumu. Šis jaunums ir kļuvis par konkurentu tādiem auto kā BMW X7, Range Rover un Mercedez-Benz GLS. Li L9 ir aprīkots ar hibrīdelektrostaciju ar diviem elektromotoriem, kas spēj saražot līdz 448 zirgspēkiem.

Šīs automašīnas dizains ir veidots augsto tehnoloģiju stilā, un tam ir minimālistisks ārējo detaļu dizains. Vienas joslas gaismas optika, kas atgādina Porche Cayenne, un hromēti ieliktņi uz bufera, spoguļiem un logu rāmjiem piešķir šim auto elegantu izskatu. Automašīnas virsbūve sasniedz divu metru platumu un 5,2 metrus garu. Uz jumta ir tumšs lidara sistēmas vizieris.


Pēc testa brauciena rezultātiem kļuva skaidrs, ka braukt ar šo auto ir ērti un viegli, un elektriskie mehānismi ir ļoti ērti. Taču patiesais ieguvums no lielu uzmanību saņēmušā drona nav acīmredzams. Jebkurā gadījumā automašīna saņēma stabilu pozitīvu vērtējumu par savu novatorisko, tehnoloģisko un moderno dizainu, kā arī par atsauci uz premium.http://fiatforum.lv/http://fiatforum.lv/
Populārākais

Interesantas sporta automašīnas no BMW

Interesantas sporta automašīnas no BMW
BMW specializējas premium klases automobiļu segmentā un reti ražo reālas sporta automašīnas, kas varētu stāvēt vienā līmenī ar Ferrari produktiem. Tomēr vēsture zina vairākus interesantus modeļus, kas agrāk ir veiksmīgi konkurējuši ar iepriekš minēto itāļu zīmolu. Turklāt BMW joprojām ražo vairākas labas sporta automašīnas, kas ir pelnījušas jūsu uzmanību.

Mercedes parādīja atjaunināto salona EQS

Mercedes parādīja atjaunināto salona EQS
Izskatās, ka gaismas interjera mode atkal ir atgriezusies. Par to liecina nesen parādītais pavisam jaunā Mercedes EQS salons, kas izgatavots gaišās krāsās un spīd ar tehnisko aprīkojumu un modernām iespējām. Kopumā vācieši beidzot ir noklasificējuši ilgi gaidītā jaunuma salonu, kuru mēs ātri pārdzīvosim šajā improvizētajā apskatā.

Lexus RX modeļa stāsts

Lexus RX modeļa stāsts
Mazais kompaktais krosovers Lexus RX oficiālās pirmizrādes laikā atstāja lielu iespaidu uz sabiedrību. Tik maza izmēra premium klases automašīna sākumā izraisīja neizpratni un pēc tam veselu virkni jautājumu. Tomēr, kad sabiedrība labāk iepazina jauno produktu, emocijas krasi mainījās, jo modelis izrādījās īsts atradums!
banner2